Válaszok
Hozzászólás a(z) Zita bejegyzéshez Kilépés a válaszból
Kategóriák
- 7 napos diéta (18)
- 90 napos diéta (85)
- Általános Fogyókúra Kérdések (1 742)
- Allergia (8)
- Alternatív (48)
- Dohányzás (10)
- Fogyókúrás szakkifejezések (123)
- Folyadék-fogyasztás (54)
- Gomba (10)
- Gyümölcsök (64)
- Hús, hal (31)
- Kalória (33)
- Kávé, tea (14)
- Kövérség (24)
- Magvak, méz (17)
- Mellékhatások (59)
- Nassolás (28)
- Receptek (72)
- Sav-bázis egyensúly (15)
- Tej, tejtermék (20)
- Vitaminok, nyomelemek (35)
- Zöldségek (42)
- Zsír, olaj (21)
- Atkins diéta (27)
- Dukán diéta (31)
- Egyéb (293)
- Fogyasztószerek (173)
- Fogyókúrás DVD-k (30)
- Fogyókúrás receptek (206)
- Hány Kcal? (82)
- Hizlal-e? (345)
- Kondigépek (3)
- Nincs kategorizálva (146)
- Norbi /Réka/Update (42)
- Paleolit ( Ősember ) diéta (22)
- Testkontroll diéta (21)
- Testmozgás (435)
- Vércsoport diéta (23)
Legfrissebb válaszok
Címkék
90 napos diéta
bőr
diéta
diétás
edzés
egészség
elhízás
evés
fogyasztószer
fogyás
fogyókúra
futás
gomba
gyümölcs
has
hizlal
hizlal-e
hízás
kalória
leves
mozgás
Méz
recept
reggeli
saláta
sport
szénhidrát
súlycsökkentés
tea
tej
testmozgás
tojás
torna
tél
tészta
túlsúly
update
vitamin
víz
zsír
édesség
éhség
étel
étkezés
étrend
Én ezt találtam amikor beírtam a google-ba:
http://www.nosalty.hu/alapanyag/tarkony
Szerintem itt tudsz mazsolázni.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeHűűűű, azt de imádom és már de régen ettem, asszem meg van a holnapi leves ötletem
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeA kérdező elfogadta a választ
Csentem neked 🙂
2Francia tárkonyos csirke
1 csirke(én csak combból szoktam csinálni,de egész csirkéből is fini)
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 evk tárkony
olaj
1 evk margarin
2dl száraz fehérbor
1dl tejszín
só,bors,citromlé
A csirkét megmossuk,megtöröljük,s a fűszeres vajjal kenjük meg a hasüregét+a bőr alá is kenünk,ahol tudunk.
Fűszeres vaj:tárkony felét,összetört fokhagymát,sót,borsot kikeverjük a diónyi vajjal.
Egy mélyebb lábasban némi olajon üvegesre pároljuk a hagymát-rátesszük a csirkét,és erős tűzön rövid idő alatt, magas hőfokon mindkét oldalát megdinszteljük. Aláöntjük a bort,lefedjük és kicsi lángon puhára pároljuk,ezután rövid lére sütjük. Ha elfőné időközben a levét,kevés vízzel pótoljuk.
Ha kész,tepsibe fektetjük a csirkét,ráöntjük a levéből az olajat,citromlevet csepegtetünk rá,s pirosra sütjük.
Mártás:
A maradék pecsenyeléhez hozzátesszük a tejszínt,megmaradt tárkonyt,sót,borsot-Felforraljuk,majd a csirkére öntöm vagy mellé tálaljuk.”
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeKöszi szépen Eperke! Hétvégére megcsinálom.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike