Válaszok
Válasz írása Kilépés a válaszból
Kategóriák
- 7 napos diéta (18)
- 90 napos diéta (85)
- Általános Fogyókúra Kérdések (1 742)
- Allergia (8)
- Alternatív (48)
- Dohányzás (10)
- Fogyókúrás szakkifejezések (123)
- Folyadék-fogyasztás (54)
- Gomba (10)
- Gyümölcsök (64)
- Hús, hal (31)
- Kalória (33)
- Kávé, tea (14)
- Kövérség (24)
- Magvak, méz (17)
- Mellékhatások (59)
- Nassolás (28)
- Receptek (72)
- Sav-bázis egyensúly (15)
- Tej, tejtermék (20)
- Vitaminok, nyomelemek (35)
- Zöldségek (42)
- Zsír, olaj (21)
- Atkins diéta (27)
- Dukán diéta (31)
- Egyéb (293)
- Fogyasztószerek (173)
- Fogyókúrás DVD-k (30)
- Fogyókúrás receptek (206)
- Hány Kcal? (82)
- Hizlal-e? (345)
- Kondigépek (3)
- Nincs kategorizálva (146)
- Norbi /Réka/Update (42)
- Paleolit ( Ősember ) diéta (22)
- Testkontroll diéta (21)
- Testmozgás (435)
- Vércsoport diéta (23)
Legfrissebb válaszok
Címkék
90 napos diéta
bőr
diéta
diétás
edzés
egészség
elhízás
evés
fogyasztószer
fogyás
fogyókúra
futás
gomba
gyümölcs
has
hizlal
hizlal-e
hízás
kalória
leves
mozgás
Méz
recept
reggeli
saláta
sport
szénhidrát
súlycsökkentés
tea
tej
testmozgás
tojás
torna
tél
tészta
túlsúly
update
vitamin
víz
zsír
édesség
éhség
étel
étkezés
étrend
itt is van 1 leves B) –>
Karfiolleves (Szabó Andrea receptje)
60 dkg karfiol
30 dkg sárgarépa tisztítva, karikára vágva
1 csomag újhagyma
fűszerek: provence-i 5 fűszer
só
40 dkg parasztkolbász, összevágva
1 dl zabtejszín
A karfiolt rózsáira szedem és a torzsáját 2-3 darabra vágom, alaposan megmosom. Körülbelül 1,5 liter vízzel és az összedarabolt újhagymával és a sárgarépával főzni kezdem. A forrásnál takarékra teszem a hőforrást és további 20 percig főzőm a levest.
Ebből a két liternyi mennyiségből körülbelül 4-5dl karfiollevest szedek át a turmixba, amiben a kihorgászott torzsákat és egy-két karfiolrózsát is vegyítek.
A lassan fővő leveshez adom a felszeletelt kolbászkarikákat és 3-4 percig főzöm.
Közben a zabtejszínnel összeturmixolom a korábban kimert levest.
Ragyogó sűrítményt kapok, amivel tulajdonképpen habarást tudok készíteni.
Akinek még szükséges sózhat, de arra ügyeljünk, hogy a kolbásztól sós lesz a levesünk, tehát előre ne sózzunk, inkább utólag pótoljuk, ízlés szerint.
Egyet még forralok és elkészült a gazdagon tápláló, finom leves.
Tálalásnál snidlinggel szórhatod.
This makes everything so clompetley painless.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeMohktn gdglvchicrzz
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeENcdch vfjgobcksyyu
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeRAKOTT BROKKOLI:
45 dkg brokkolirózsa
pár szál újhagyma, szeletelve
4-5 szelet szalonna, csíkokra vágva
2 tojás
2 dl tejföl
csipetnyi oregánó
csipetnyi kakukkfű
csipetnyi bazsalikom
só
bors
10 dkg reszelt sajt
A brokkolit forró vízben pár perc alatt majdnem teljesen puhára főzzük. Közben kivajazunk egy tűzálló tálat, és a sütőt 200 C-ra (légkeverésesnél 180 C-ra) előmelegítjük. Ugyancsak a brokkolifőzés közben egy ek-nyi olivaolajon kicsit megpirítjuk a hagymát és a szalonnát. A tojást, a tejfölt, és a fűszereket csomómentesre keverjük. A brokkolit leszűrjük, majd óvatosan összekeverjük a tejfölös masszához hozzáadott szalonnával és hagymával. A brokkolis-szalonnás-hagymás-tejfölkrémes mixet elsimítjuk a sütőtálban, rászórjuk a sajtot, majd kb. 20 perc alatt aranybarnára pirítjuk.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeKöszi! Úgynézem hogy ezek nagoyn tuti receptek!:O B-)
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikehú van egy nagyon jó oldal mindjárt megkersem neked, ott szinte fent van minden létező:)9
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikemegvan!:) –>
http://www.tenyek-tevhitek.hu/paleolit-etelek.htm
jó olvasgatást és sütést-főzést!^^
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike