A fehér cukrot a cukorrépából nyerik. Míg maga a nyers cukorrépa körülbelül 20 százalék cukrot, a kristálycukor 95 százalékot tartalmaz. Ez a természetben előforduló minden növény cukortartalmának a többszöröse, míg természetes anyag egyáltalán nem marad benne.
Egészségesnek kikiáltott alternatívája a barna cukor, melyet ugyanúgy cukorrépából, azonos eljárással állítanak elő azzal a különbséggel, hogy a folyamatot még azon a ponton leállítják, ahol a tisztítás nem teljes, vagyis a cukor még tartalmaz természetes anyagokat. Élettani hatása mindkettőnek hasonlóan káros.
Cukor semmilyen mennyiségben véleményem ez.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike“Barna cukor
Ugyanolyan eljárással készül, mint a fehér finomított cukor, csak melasz hozzáadásával.”
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeInkább használ mézet, a barna cukor sem jobb sztem a fehérnél.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeA fehér cukrot a cukorrépából nyerik. Míg maga a nyers cukorrépa körülbelül 20 százalék cukrot, a kristálycukor 95 százalékot tartalmaz. Ez a természetben előforduló minden növény cukortartalmának a többszöröse, míg természetes anyag egyáltalán nem marad benne.
Egészségesnek kikiáltott alternatívája a barna cukor, melyet ugyanúgy cukorrépából, azonos eljárással állítanak elő azzal a különbséggel, hogy a folyamatot még azon a ponton leállítják, ahol a tisztítás nem teljes, vagyis a cukor még tartalmaz természetes anyagokat. Élettani hatása mindkettőnek hasonlóan káros.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeEjj Dundika egyem a vacsorádat jól kifilézted a cukor témát de ez a frankó igazság amit leírtál. Sztivia és méz nekem ezek mennek és zero cukor!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikemézre kattantam én is rá két éve áldom a napot azóta is és azt aki tanácsolta!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike