Kategóriák
- 7 napos diéta (18)
- 90 napos diéta (85)
- Általános Fogyókúra Kérdések (1 742)
- Allergia (8)
- Alternatív (48)
- Dohányzás (10)
- Fogyókúrás szakkifejezések (123)
- Folyadék-fogyasztás (54)
- Gomba (10)
- Gyümölcsök (64)
- Hús, hal (31)
- Kalória (33)
- Kávé, tea (14)
- Kövérség (24)
- Magvak, méz (17)
- Mellékhatások (59)
- Nassolás (28)
- Receptek (72)
- Sav-bázis egyensúly (15)
- Tej, tejtermék (20)
- Vitaminok, nyomelemek (35)
- Zöldségek (42)
- Zsír, olaj (21)
- Atkins diéta (27)
- Dukán diéta (31)
- Egyéb (293)
- Fogyasztószerek (173)
- Fogyókúrás DVD-k (30)
- Fogyókúrás receptek (206)
- Hány Kcal? (82)
- Hizlal-e? (345)
- Kondigépek (3)
- Nincs kategorizálva (146)
- Norbi /Réka/Update (42)
- Paleolit ( Ősember ) diéta (22)
- Testkontroll diéta (21)
- Testmozgás (435)
- Vércsoport diéta (23)
Legfrissebb válaszok
Címkék
90 napos diéta
bőr
diéta
diétás
edzés
egészség
elhízás
evés
fogyasztószer
fogyás
fogyókúra
futás
gomba
gyümölcs
has
hizlal
hizlal-e
hízás
kalória
leves
mozgás
Méz
recept
reggeli
saláta
sport
szénhidrát
súlycsökkentés
tea
tej
testmozgás
tojás
torna
tél
tészta
túlsúly
update
vitamin
víz
zsír
édesség
éhség
étel
étkezés
étrend
http://www.tutireceptek.hu/dietas-leves
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeA kérdező elfogadta a választ
Bazsalikomos cukkini leves
3 kisebb cukkini
2 gerezd fokhagyma
1 ek. olaj
2 szál zöldhagyma
2 dl tejszín
1 l húsleves
1 ek. vaj
friss bazsalikom
Bazsalikomos cukkinileves recept
kép
Elkészítés:
A fokhagymát felaprózzuk, majd olajon kicsit megpirítjuk, és hozzáadjuk a cukkinit, amelyet előzőleg kockákra vágunk. Megpároljuk kicsit a zöldségeket, majd hozzáöntjük a húslevest. Ezután a hagymát felkarikázzuk, és vajon gyorsan átsütjük. A levest kézi mixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a tejszínt, és tányérokba merjük. A levest megszórjuk a sült hagymával és a bazsalikommal, majd kínálhatjuk is.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeez milyen?
“Hozzávalói
Hozzávalók 3 adagra: 150 g vöröshagyma 80 g póréhagyma 25 g vaj 25 g búzaliszt (BL55) 650 ml húsleves alaplé 100 ml száraz fehérbor ízlés szerint só ízlés szerint morzsolt kakukkfű ementáli sajt
Elkészítése
A hagymát tisztítsuk meg, és vágjuk fel. Egy fazékban megolvasztjuk a vajat, majd rátesszük a hagymát, és aranybarnára pirítjuk. Ha megpirult a hagymánk, egyenletesen rászórjuk a lisztet, kicsit átkavarjuk, majd felöntjük a borral, és a húsleves alaplével. Ízlés szerint sózzuk, és egy kis kakukkfűvel is meghintjük – aki szereti, kevés őrölt borsot és szerecsendiót is tehet bele -, majd forraljuk fel a levest. Ha felforrt, kész is van.”
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeSvéd lazacos burgonyalevest írom le neked:
Tisztíts meg és vágj össze egy fej hagymát, egy nagyobb szál póréhagymát és 45 dkg burgonyát. Forrósíts fel egy teáskanál olajat egy lábasban, pirítsd meg benne a kétféle hagymát, és forgasd át benne a burgonyát. Sózd, borsozd, majd szórd rá őrölt szerecsendiót. Önts rá egy liter zöldséglevest. Alacsony lángon főzd 20 percig. Az elkészült levest osszuk két adagra, az egyiket hagyd kihűlni, és tedd lefedve a hűtőszekrénybe. Vágj nagyobb kockákra 12 dkg lazacfilét. Tedd a halat a másik adag levesbe, és párold további három percig. Ízesítsd újra kevés sóval és borssal, és tálald finomra vágott kaporral.
Tápérték: kb. 300 kcal
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeA Szolo-féle reci megvolt és pompás lett, a többi meg jöhet sorba!! Kösz
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike