Válaszok
Válasz írása Kilépés a válaszból
Kategóriák
- 7 napos diéta (18)
- 90 napos diéta (85)
- Általános Fogyókúra Kérdések (1 742)
- Allergia (8)
- Alternatív (48)
- Dohányzás (10)
- Fogyókúrás szakkifejezések (123)
- Folyadék-fogyasztás (54)
- Gomba (10)
- Gyümölcsök (64)
- Hús, hal (31)
- Kalória (33)
- Kávé, tea (14)
- Kövérség (24)
- Magvak, méz (17)
- Mellékhatások (59)
- Nassolás (28)
- Receptek (72)
- Sav-bázis egyensúly (15)
- Tej, tejtermék (20)
- Vitaminok, nyomelemek (35)
- Zöldségek (42)
- Zsír, olaj (21)
- Atkins diéta (27)
- Dukán diéta (31)
- Egyéb (293)
- Fogyasztószerek (173)
- Fogyókúrás DVD-k (30)
- Fogyókúrás receptek (206)
- Hány Kcal? (82)
- Hizlal-e? (345)
- Kondigépek (3)
- Nincs kategorizálva (146)
- Norbi /Réka/Update (42)
- Paleolit ( Ősember ) diéta (22)
- Testkontroll diéta (21)
- Testmozgás (435)
- Vércsoport diéta (23)
Legfrissebb válaszok
Címkék
90 napos diéta
bőr
diéta
diétás
edzés
egészség
elhízás
evés
fogyasztószer
fogyás
fogyókúra
futás
gomba
gyümölcs
has
hizlal
hizlal-e
hízás
kalória
leves
mozgás
Méz
recept
reggeli
saláta
sport
szénhidrát
súlycsökkentés
tea
tej
testmozgás
tojás
torna
tél
tészta
túlsúly
update
vitamin
víz
zsír
édesség
éhség
étel
étkezés
étrend
Spárga sonkával és sajttal nyami-nyami 🙂
Ezeket szerezd be hozzá:
20 dkg spárga
5 dkg zalai füstölt sajt
5 dkg gépsonka
1 csokor snidling,
őrölt bors
citromlé
édesítőszer
0,5 dl sovány joghurt
1 kávéskanál oliva olaj
A spárgát meg kell tisztítani, majd sóval, citrommal és édesítővel ízesített vízben puhára főzzük. A spárgák vastagabb végét sonkába csavarjuk, és egy kiolajozott serpenyőben egymás mellé rakjuk. A joghurtba belekeverjük a reszelt sajtot, az apróra vágott snidlinget és a fűszereket. A spárgára öntjük, és előmelegített sütőben készre sütjük.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeSajtos spárgához kissé főzd sós vízben a spárgát, rakd jénaiba, és szórj rá bőven reszelt sajtot. Sütöben olvaszd rá és öntözd meg forró vajjal. Egyszerű, gyors, finom.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikePulykamell ricottával és spárgával:
Hozzávalók 1 személyre:
25 dkg spárga
10 dkg pulykamell
4 dkg zabpehely
2 evőkanál joghurt
2 evőkanál ricotta
2 evőkanál olaj
só
feketebors
fokhagyma
Elkészítés:
A pulykamellet felcsíkozzuk, fűszerezve lepirítjuk kevés olajon. A zöldspárgát sóval és fokhagymával félpuhára pároljuk, és felét olajozott tepsibe tesszük, Megszórjuk a húscsíkokkal, zabpehellyel, majd a maradék spárgával betakarjuk. Ricottával kevert joghurttal lefedjük, és összesütjük sütőben.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike