4
Rákhús?
sok külföldi eredetű receptben olvasható a rákok különféle felhasználása, de elképzelni sem tudom, hogy az a pici állat miért lehet olyan jó a fogyókúrának, mit tudtok erről?
sok külföldi eredetű receptben olvasható a rákok különféle felhasználása, de elképzelni sem tudom, hogy az a pici állat miért lehet olyan jó a fogyókúrának, mit tudtok erről?
Én úgy tudom hogy csökkenti a koleszterint és a vérzsírt, nem hizlal.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeVigyázz vele hogyan készíted el, nekem kellemetlen gyomorfájást okozott, de azért érdemes kipróbálni. Az bizti hogy nem zsíros.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikegondolj bele csak abba h mennyi nép habzsolja ezeket a cuccokat és mennyivel tovább élnek meg egészségesebbek is tőle!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeA lényege ugyan olyan, mint a többi tenger gyümölcsei, és nem létezik olyan, ami miatt nem egészséges. Érteni kell hozzá ugyan, de nem akkora cucc én is csináltam már otthon sokszor.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike