3
Párolási módszer
Miként, hogy, miért, -nem csináltam még ilyet- tudnom kéne mert ízlik csak csinálnám magunknak is itthon!
Miként, hogy, miért, -nem csináltam még ilyet- tudnom kéne mert ízlik csak csinálnám magunknak is itthon!
Én így szoktam: Ha zöldséget vagy húst akarok párolni megforgatom egy kevéske olajban,majd kicsi vizet öntök alá,lefedem,időnként megkeverem,ha a víz elfogy alatta és még nem puha,kevés meleg vizet öntök alá.A meleg víz fontos!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeJó a párolás mert nem főzöd ki az ételből a tápértékét és az ízét!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeAmúgy lehet úgy is, hogy víz fölött párolod a zsengébbeket szitán, de a kevés víz fedő az általánosabban használt módszer.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike