Kérdezte Janka03 2016. január 26. kedd Nassolás | 2 hozzászólás
halihó, az étcsokiban a cukor vagy a zsírosság az, amire figyelni kell, hogy kevésbé hizlalót vegyek?
Uhh, nem könnyű kérdés… de megkerestem neked! 🙂
Ahogy nő a kakaótartalom, úgy nő a zsír is, viszont (!) úgy csökken a szénhidrát tartalom is.
Szerintem a szénhidrátra figyelj, ne a zsírra az étcsoki esetében.
Ebben egyet értünk cecile, keveset eszem étcsokit, de a magasabb kakaótartalmút választom én is.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük
Hozzászólás
Kérek értesítést ha új hozzászólás érkezik!
Név *
E-mail cím *
Honlap
A nevem, email címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz.
Uhh, nem könnyű kérdés… de megkerestem neked! 🙂
Ahogy nő a kakaótartalom, úgy nő a zsír is, viszont (!) úgy csökken a szénhidrát tartalom is.
Szerintem a szénhidrátra figyelj, ne a zsírra az étcsoki esetében.
Ebben egyet értünk cecile, keveset eszem étcsokit, de a magasabb kakaótartalmút választom én is.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike