3
Teljes kiőrlésű vagy barna pékáru?
A fogyókúra idején illetve a további súlytartás céljából melyiket egyem, vagy egyiket sem vagy mit? Imádom a kenyeret, és az ilyesmiket de a fehéret már egyáltalán nem eszem semmiből, nem szeretnék viszont teljesen lemondani róla, szóval mit lehet?
A kenyér elhagyása fix pár kiló mínusz az tuti!!! A barna kenyereknél leht más a helyzet, ha nem bírod kenyér nélkül akkor max azt egyed, mert az úgyis egészségesebb.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeÉn a teljes kiőrlésűre szavazok, ha már eszed! A barna sem az igazi, ráadásul mielőtt megvennéd olvad el mit is tartalmaz, mert nem minden az aminek látszik!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeÉn is a teljes kiőrlésű lisztből készült pékárút javasolom, magas a rost tartalma, könnyebben emészthető. Ebből is csak mértékkel fogyassz, mert jelenős a szénhidrát tartalma. Azt hallottam, hogy a barna kenyérnél előfordul, hogy szinezékkel barnítják. Én felháborodtam rajta. Mindíg minden élelmiszernél érdemes elolvasni az összetételét, na persze időnként csakk akkor sikerül ha a szemüveg mellett nagyítot is viszel magaddal. Én olyan terméket ne veszek meg, amin nem tudom elolvasni hogy mit tartalmaz.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike