Van paprika, többféle, pl.: hegyes erős, piros…. és még mivel lehet pikánssá tenni a főztöket?
Válaszok
2012-3-31
Zoárd mondja:
Pikánssá, vagy csípőssé? Én használok pl. csípős gulyáskrémet, a friss paprika mellett, azzal teszem ízesebbé az ételt, vagy nem túl sós szójaszósszal. Bár tudom az ízesítők nem a legegészségesebbek, viszont szeretek kísérletezni a fűszerekkel is. Időnként igazi finom íz kombinációt sikerül alkotnom.
Van olyan is hogy bogyiszlói paprika, macskapöcse paprika (ennek a pontos neve nincs meg, de piacon tudni fogják), az a baj, hogy más nekem sem jut eszembe csak a többféle paprika… torma… max ilyenek.
Pikánssá, vagy csípőssé? Én használok pl. csípős gulyáskrémet, a friss paprika mellett, azzal teszem ízesebbé az ételt, vagy nem túl sós szójaszósszal. Bár tudom az ízesítők nem a legegészségesebbek, viszont szeretek kísérletezni a fűszerekkel is. Időnként igazi finom íz kombinációt sikerül alkotnom.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeVan olyan is hogy bogyiszlói paprika, macskapöcse paprika (ennek a pontos neve nincs meg, de piacon tudni fogják), az a baj, hogy más nekem sem jut eszembe csak a többféle paprika… torma… max ilyenek.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike