Kristálycukor túlzott fogyasztásának veszélyei:
“-fogszuvasodás, fogínysorvadás
-mozgásrendszeri megbetegedések, ún. reumatikus megbetegedések, a gerincoszlop és a porckorong megbetegedései
-anyagcsere betegségek, mint pl. az elhízás, a cukorbetegség, a májkárosodás, az epekő, a vesekő, a köszvény
-emésztőrendszeri megbetegedések: székrekedés, a máj, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a vékony- és vastagbél megbetegedései
-szív és érrendszeri megbetegedések, mint a szívinfarktus, az érelmeszesedés, vagy az agyvérzés
-fertőző betegségek iránti fogékonyság, ami mindig visszatérő légzőszervi gyulladásokban és hurutokban, valamint hólyaghurutban és vesemedence-gyulladásban nyilvánulhat meg
-a legtöbb ún. allergia
-az idegrendszer néhány megbetegedése
-a rák kialakulásában is bizonyos mértékig szerepe lehet”
Nem hasznosabb, a sima cukrot is felhasználja, csak azt gyorsan zsírban raktározza el. A nyírfacukorban kevesebb a szénhidrát, ezért abból keveset- vagy nem is tud elrakni, és így a fogyás könnyebb vele.
asszem a cukor típusa miatt, a nyírfa a jobbik, attól kevésbé hízik az ember
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeKristálycukor túlzott fogyasztásának veszélyei:
“-fogszuvasodás, fogínysorvadás
-mozgásrendszeri megbetegedések, ún. reumatikus megbetegedések, a gerincoszlop és a porckorong megbetegedései
-anyagcsere betegségek, mint pl. az elhízás, a cukorbetegség, a májkárosodás, az epekő, a vesekő, a köszvény
-emésztőrendszeri megbetegedések: székrekedés, a máj, az epehólyag, a hasnyálmirigy, a vékony- és vastagbél megbetegedései
-szív és érrendszeri megbetegedések, mint a szívinfarktus, az érelmeszesedés, vagy az agyvérzés
-fertőző betegségek iránti fogékonyság, ami mindig visszatérő légzőszervi gyulladásokban és hurutokban, valamint hólyaghurutban és vesemedence-gyulladásban nyilvánulhat meg
-a legtöbb ún. allergia
-az idegrendszer néhány megbetegedése
-a rák kialakulásában is bizonyos mértékig szerepe lehet”
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeBármi más hasznosabb a szervezet számára mint a kristálycukor…
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeNem hasznosabb, a sima cukrot is felhasználja, csak azt gyorsan zsírban raktározza el. A nyírfacukorban kevesebb a szénhidrát, ezért abból keveset- vagy nem is tud elrakni, és így a fogyás könnyebb vele.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike