Az antioxidánsok a szervezet védelmi rendszerében vesznek részt. Antioxidáns vitaminok: Bétakarotin, C, E vitaminok, szelén, folsav.. Fontosak az egészség megőrzésében, ezért naponta célszerű fogyasztani a sötétzöld, és mélysárga színű zöldségeket, gyümölcsöket Ilyenek sárgarépa, sütőtök, brokkoli, spenót,kelkáposzta, mandarin, narancs,sárgabarack, sárgadinnye. C vitaminforrások: málna, eper, ribizli, narancs, grepru, gránátalma, ananász.., E vitaminforrás: karalábé, tök,baromfi, hal, magvak, dió, mogyoró, gabonacsírák. Szóval van választék az egészséges étrend kialakításához.
Például aszalt szilva, gránátalma,málna,szilva,narancs,avokádo,brokkoli,tök,kelbimbó,spenót,fokhagyma
Az antioxidánsok a szervezet védelmi rendszerében vesznek részt. Antioxidáns vitaminok: Bétakarotin, C, E vitaminok, szelén, folsav.. Fontosak az egészség megőrzésében, ezért naponta célszerű fogyasztani a sötétzöld, és mélysárga színű zöldségeket, gyümölcsöket Ilyenek sárgarépa, sütőtök, brokkoli, spenót,kelkáposzta, mandarin, narancs,sárgabarack, sárgadinnye. C vitaminforrások: málna, eper, ribizli, narancs, grepru, gránátalma, ananász.., E vitaminforrás: karalábé, tök,baromfi, hal, magvak, dió, mogyoró, gabonacsírák. Szóval van választék az egészséges étrend kialakításához.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeTeljesen kifilézték előttem. Anyagcserét segít és ami manapság nem elhanyagolható az a rák elleni küzdelemben nélkülözhetetlen szerepe van!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike