Ha szeretnéd helyreállítani emésztőrendszered sav-bázis egyensúlyát, az alábbi táplálékok segítenek a pH-értéket lúgos irányba tolni, és beindítják a fogyást. Retek, meggy
ez isteni: “Kapros zöldbabkrémleves
0,5 kg vágott zöldbab
1ek kapor
2 ek friss petrezselyem
fél citrom leve
2 ek extraszűz olíva olaj (vagy hidegen sajtolt olaj)
Olajon megpirítjuk a babot és egy evőkanál petrezselymet, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a kaprot. Fedő alatt főzzük. Ha a bab megpuhult, egy keveset leturmixolunk, majd visszakeverjük a levesbe. A maradék petrezselymet és a citromlevet főzés után tesszük az ételbe. Hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.”
A C-vitamin az egyik legfontosabb anyag, amelyre a szervezetnek szüksége van.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeHa szeretnéd helyreállítani emésztőrendszered sav-bázis egyensúlyát, az alábbi táplálékok segítenek a pH-értéket lúgos irányba tolni, és beindítják a fogyást. Retek, meggy
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeez isteni: “Kapros zöldbabkrémleves
0,5 kg vágott zöldbab
1ek kapor
2 ek friss petrezselyem
fél citrom leve
2 ek extraszűz olíva olaj (vagy hidegen sajtolt olaj)
Olajon megpirítjuk a babot és egy evőkanál petrezselymet, felöntjük vízzel, majd hozzáadjuk a kaprot. Fedő alatt főzzük. Ha a bab megpuhult, egy keveset leturmixolunk, majd visszakeverjük a levesbe. A maradék petrezselymet és a citromlevet főzés után tesszük az ételbe. Hidegen és melegen is fogyaszthatjuk.”
Ezt a lúg és sav dolgot csak óvatosan, persze a lugosításról jót írnak de azt sem lehet ész nélkül mert a szervezet ahhoz sincs hozzászokva.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike