Kérdezte GULAS 2013. június 6. csütörtök Általános Fogyókúra Kérdések | 5 hozzászólás
A káposztában a c-vitamin benne marad a főzés után? Mert ha nem akkor nyersen jobb enni ugye?
A nyers zöldségeknek nagyobba vitamintartalma, ezért amit tudsz, zölden fogyassz!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
Ha párolod akkor több vitamin marad meg benne, mint a főzésnél szerintem.
Nyersen mindenben több a vitamin, a párolás is jó módszer, sajnos a főzéssel én is úgy tudom sok vitamint vesztenek az élelmiszerek.
Nyersen finomabb amúgy:)
Ez mindenre fennáll amit Evelin mond. Próbáljátok ki az ilyen párolós technikákat, vagy légkavarósakat azok kíméletesebbek.
Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük
Hozzászólás
Kérek értesítést ha új hozzászólás érkezik!
Név *
E-mail cím *
Honlap
A nevem, email címem, és weboldalcímem mentése a böngészőben a következő hozzászólásomhoz.
A nyers zöldségeknek nagyobba vitamintartalma, ezért amit tudsz, zölden fogyassz!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeHa párolod akkor több vitamin marad meg benne, mint a főzésnél szerintem.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeNyersen mindenben több a vitamin, a párolás is jó módszer, sajnos a főzéssel én is úgy tudom sok vitamint vesztenek az élelmiszerek.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeNyersen finomabb amúgy:)
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeEz mindenre fennáll amit Evelin mond. Próbáljátok ki az ilyen párolós technikákat, vagy légkavarósakat azok kíméletesebbek.