Honnan veszitek, hogy a burgonya olyan rossz, max csak azért ajánlják jobban a rizs fogyasztást, mert egyenletesebben szívódik fel és sok rostot tartalmaz, De egyébként a burgonyával sincs semmi gond főleg ha héjában sütöd, mert persze nem a bő zsiradékban készülő sült krumplira gondolok.
Jó hír, hogy a krumplit sem kell elfelejtenem teljesen max a sült krumplit, mert a rizst én sem csípem annyira, de ha muszály és nincs más azért megeszem bár még a barna fajtáját nem próbáltam de kifogom, a fehéret meg akkor inkább mellőzöm. Egyébként a barnánál is ugyanúgy működik a kifőzés mint a fehérnél, vagy ahhoz inkább más technikát ajánlotok?
Salátát egyél az jobb ezeknél.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikerizs de abból is barna
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeHonnan veszitek, hogy a burgonya olyan rossz, max csak azért ajánlják jobban a rizs fogyasztást, mert egyenletesebben szívódik fel és sok rostot tartalmaz, De egyébként a burgonyával sincs semmi gond főleg ha héjában sütöd, mert persze nem a bő zsiradékban készülő sült krumplira gondolok.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikehttp://www.naturanet.hu/kategoriak/Taplalkozas/hizlal-e-a-burgonya.html
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeSzemély szerint és a rizst nem szeretem szóval maradok a burgonyánál.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeJó hír, hogy a krumplit sem kell elfelejtenem teljesen max a sült krumplit, mert a rizst én sem csípem annyira, de ha muszály és nincs más azért megeszem bár még a barna fajtáját nem próbáltam de kifogom, a fehéret meg akkor inkább mellőzöm. Egyébként a barnánál is ugyanúgy működik a kifőzés mint a fehérnél, vagy ahhoz inkább más technikát ajánlotok?
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeEheted a krumpli is csak nem kell agyon sózni illetve bő zsiradékban készíteni, ja és azért csak módjával mert a sok keményítő nem tsz jót.