Válaszok
Hozzászólás a(z) Nita26 bejegyzéshez Kilépés a válaszból
Kategóriák
- 7 napos diéta (18)
- 90 napos diéta (85)
- Általános Fogyókúra Kérdések (1 742)
- Allergia (8)
- Alternatív (48)
- Dohányzás (10)
- Fogyókúrás szakkifejezések (123)
- Folyadék-fogyasztás (54)
- Gomba (10)
- Gyümölcsök (64)
- Hús, hal (31)
- Kalória (33)
- Kávé, tea (14)
- Kövérség (24)
- Magvak, méz (17)
- Mellékhatások (59)
- Nassolás (28)
- Receptek (72)
- Sav-bázis egyensúly (15)
- Tej, tejtermék (20)
- Vitaminok, nyomelemek (35)
- Zöldségek (42)
- Zsír, olaj (21)
- Atkins diéta (27)
- Dukán diéta (31)
- Egyéb (293)
- Fogyasztószerek (173)
- Fogyókúrás DVD-k (30)
- Fogyókúrás receptek (206)
- Hány Kcal? (82)
- Hizlal-e? (345)
- Kondigépek (3)
- Nincs kategorizálva (146)
- Norbi /Réka/Update (42)
- Paleolit ( Ősember ) diéta (22)
- Testkontroll diéta (21)
- Testmozgás (435)
- Vércsoport diéta (23)
Legfrissebb válaszok
Címkék
90 napos diéta
bőr
diéta
diétás
edzés
egészség
elhízás
evés
fogyasztószer
fogyás
fogyókúra
futás
gomba
gyümölcs
has
hizlal
hizlal-e
hízás
kalória
leves
mozgás
Méz
recept
reggeli
saláta
sport
szénhidrát
súlycsökkentés
tea
tej
testmozgás
tojás
torna
tél
tészta
túlsúly
update
vitamin
víz
zsír
édesség
éhség
étel
étkezés
étrend
Ha szereted a halat ezt próbáld ki 🙂
“Almás tonhalsaláta kefires öntettel
petrezselyemzöld
bors
citromlé
40 g kígyóuborka
35 g retek
50 g konzerv tonhal
60 g alma
80 g kefir
100 g jégsaláta
Elkészítés:
Az olajos tonhalat jól lecsepegtetjük, majd meglocsoljuk citrommal és borssal. A salátához való alapanyagokat megtisztítjuk és összedaraboljuk. A tépett jégsalátaalapra halmozzuk, és rászórjuk a tonhalat is. Tálalásnál petrezselymes kefirrel locsolva kínáljuk.”
Én simán camambert sajttal imádom az almát, összeszeleteled az almát is és a sajtot is és már nyomhatod is be 😀
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeMájjal is nagyon finom… Először kicsit hitetlenkedtem mikor anyósom ilyet készített de tényleg nagyon jó, érdemes megkóstolni.
4 szép lilahagyma
50 dkg alma
3-4 evőkanál olaj
40 dkg csirkemáj
só
őrölt bors
1 dl száraz fehérbor vagy almabor
A lilahagymát és az almát megtisztítod, cikkekre vágod. Az olajat felforrósítod egy serpenyőben és megpirítod a májat és a hagymát. Fűszerezed őrölt borssal, majd hozzáadod az almacikkeket. Ráöntöd a bort, és nagy lángon addig rázogatod, míg a máj teljesen megpuhul. A legvégén kicsit megsózod.
a fahéjas sült alma a kedvenceim között szerepel
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeAz alma tulajdonképpen mindenhez illik.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeSimán sült alma 🙂
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikegyakorolj és keress újakat, nekem pár saját receptem van igaz nem pont almára, de mindet kiteszteltem a konyhában és a vége mindig jól sikerült.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike