6
A zsír nem zsír?
Vagy másképp kérdezve melyik zsír a jó zsír? De hogy ne kavarodjak bele, növényi vagy állati a jobb a főzéshez -diéta mellett-?
Vagy másképp kérdezve melyik zsír a jó zsír? De hogy ne kavarodjak bele, növényi vagy állati a jobb a főzéshez -diéta mellett-?
Az én véleményem az, hogy inkább egy kis jó mangalica házi zsír, mint a vegyi úton előállított növényi kotyvalék.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeÉn olivaolajat használok, teljesen meg vok vele elégedve
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikehttp://laptopkonyha.hu/gasztrohirek/hirek/?sw_23_item=4663
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeNálam csakis növényi jöhet szóba
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeAzt olvastam, hogy kb. a 100%-os növényi zsírok az ászok ebben a témában.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikesrácok a zsír alapból nem cool mert bizony a helyzet az h az tárol és előszedi az energiát ha kell (és ha nem akkor is sztem)
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike