5
Mely ételek lugosítanak?
Szükségem van erre sajnos, bárcsak ne lenne, viszont jó eredményeket hallottam erről a módszerről, csak a hozzávalókat nem tudom pontosan.
Szükségem van erre sajnos, bárcsak ne lenne, viszont jó eredményeket hallottam erről a módszerről, csak a hozzávalókat nem tudom pontosan.
http://lugositas.vitaminsziget.com/lugosito_etelek/
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeAmiket szabad és amiket nem, idézem sorban: “Lúgosító ételek
Lúgos elektronokban gazdag étel
Babok, hüvelyesek: szójadió, szójabab, szójagranulátum
Ital: lúgos víz (Szentkirályi szénsavmentes ásv.víz.)
Fűszer: lúgosító folyékony só, kelta só, pirospaprika, Cayenne bors, fokagyma, gyömbér, hagyma
Zsírok: csak hidegen sajtolt a jó
Gyümölcsök: banán, ananász, mazsola
Húsok,szárnyasok,halak: —
Tej,tejtermék: emberi anyatej
Gyökerek: cékla, retek, gyömbér
Magvak:tökmag
Zöldségek: fűfélék, csírák, szójacsíra, uorka, kelkáposzta, petrezselyem, paradicsom, avokádó, zöldbab, sóska, spenót, fokhagyma, zeller, káposzta, fejes saláta, paprika, brokkoli, okra,burgonya”
és amit meg nem azt is idézem: “Lúgosság szempontjából a legrosszabb (nagyon savas):
Ital: alkohol, cukrozott gyümölcslé, kávé, kakaó
Fűszerek: mustár, ecet, lekvár élesztő, maláta
Zsírok: —
Gyümölcsök: szárított és savanyított gyümölcsök
Gabonafélék: árpa, kukorica, zabkorpa, rozs
Halak, szárnyasok: kagyló, tenyésztett halak, sertés, borjú, marha, csirke szárnyasok, tojás, belsőségek
Tej,tejtermék: sajtok, jégkrém, joghurt
Dióféle: pisztácia, földimogyoró, kesudió
Gyökerek: —
Magvak: —
Édesítők: szacharin, fehérukor, répacukor, maltóz szirup, juharszirup, méz
Zöldségek: —”
A többi köztesnek számít illetve enyhén savasnak vagy lúgosnak.
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeCitromos víz is lúgosít
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikespenót,petrezselyem, karalábé, sárgarépa, cukkini,
halak
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislikeÉrthető így már meg hozzá is olvastam, köszönöm szépen!
Ez a válasz hasznos volt számodra?
LikeDislike